Plaćanje, kada, kako, kome...

plaćanje, novac, evri, euro
U kom momentu i kome dajem novac za apartman?
- Plaćanje apartmana se vrši u momentu ulaska, prilikom preuzimanja ključeva i to osobi od koje ključeve i dobijate. Na Vaš zahtev, za svako plaćanje dobićete i račun.

U kojoj valuti se vrši plaćanje?
- Apartman je moguće platiti u dinarima. Cena apartmana na našoj internet prezentaciji izražena je u evrima, pa se plaća po gornjem kursu narodne banke Srbije za valutu evro na dan dolaska. Ako imate novac u nekoj stranoj valuti, strani novac neće predstavljati ni najmanji problem s obzirom da u Beogradu menjačnica ima skoro na svakom koraku.

Da li mogu platiti karticom?
- Apartman je za sada moguće platiti gotovinom ili avansnom uplatom na račun preko instrukcija koje Vam mi šaljemo putem mejla.

Da li je moguće da boravak platim na kraju?
- Apartman nije moguće platiti na kraju boravka. Iznajmljivanje apartmana se smatra turističkim aranžmanom pa se kao takav plaća isključivo pre njegovog početka. 

Da li moram uplatiti avans da bi rezervacija bila sigurna?
- Uplata avansa u najvećem broju slučajeva nije neophodna da bi rezervacija bila validna i sigurna. Međutim, zadržavamo pravo da u nekim slučajevima zatražimo uplatu avansa. Ovo osobito važi za rezervacije koje se prave za duži vremenski period unapred, kao i za rezervacije za posebne datume (npr. Nova Godina).