Dolazak i Odlazak

dolazak i odlazak u apartman
Da li je moguće ući u apartman rano ujutro?
- U apartmane RENTASTAN-a moguće je ući ne pre 13 časova. Raniji ulazak je moguć ako je apartman prethodnog dana bio prazan. Informacije o tome možete dobiti prilikom pravljenja rezervacije ili na dan uoči Vašeg dolaska u popodnevnim/večernjim časovima.

Kako ću doći do ključeva?
- Kada Vam rezervacija bude potvrđena, od nas ćete dobiti sve neophodne informacije: adresu apartmana i kontakt informacije o osobi koja će Vas čekati na adresi. Najbolje je da se osobi koja je zadužena da Vas sačeka na adresi apartmana javite sat vremena pre dolaska na adresu.

Dolazim kasno uveče.
- Ulazak u naše apartman je moguć u bilo koje doba. Molimo Vas da prilikom pravljenja rezervacije naglasite vreme Vašeg dolaska. Ovo naročito važi ako dolazite rano ujutro, kasno uveče ili tokom noći.

Kome ostavljam ključeve?
- Ključeve apartmana ostavljate po instrukcijama osobe koja Vam je ključeve i dala. U određenim situacijama neophodno je da nas obavestite o vremenu izlaska iz apartmana, i da naš agent dođe da preuzme ključeve.

Da li je moguće da neko drugi uzme ključeve pre mog dolaska.
- Ključeve u Vaše ime može preuzeti osoba čije podatke nam Vi dostavljate e-mailom ili telefonom. U tom slučaju, osoba koja preuzima ključeve vrši i plaćanje apartmana. Po Vašem dolasku, neophodno je da se Vaše ime upiše u knjige gostiju.