Kućni red

kucni red, red, sudijski cekic, kucni red u beogradu
Svi apartmani RENTASTAN-a se iznajmljuju dnevno i napuštaju se do 12:00 časova na dan odlaska, osim u slučaju da je ugovorom drugačije dogovoreno.

Svako zadržavanje u apartmanu posle 12:00 časova ili mimo vremena koje je određeno ugovorom povlači za sobom i naplatu narednog dana. Izuzetak se pravi ako je apartman nemoguće napustiti usled naše krivice.

Mole se gosti da svoje dragocenosti ne ostavljaju u apartmanima. RENTASTAN iz objektivnih razloga nije u mogućnosti da garantuje za vredne stvari.

Molimo goste da u apartmanima ne koriste rešoe i dodatna grejna tela. Svi naši apartmani opremljeni su tako da Vam pomenuti uređaji neće biti potrebni.

U apartmane RENTASTAN-a nije dozvoljeno uvoditi kućne ljubimce.

Gosti su su dužni da vode računa kako o apartmanu, tako i o inventaru i instalacijama. Svaka eventualna šteta napravljena od strane gostiju mora biti nadoknađena.
 
U apartmanima je moguće primanje poseta, ukoliiko se posetioci drže ovog kućnog reda. 

Gosti naših apartmana ne smeju izazivati neugodnu buku i galamu i remetiti kućni red. Ovo  naročito važi u vremenu od 14 do 17h kao i od 22 do 09h.
U slučaju nepridržavanja ovog kućnog reda, RENTASTAN zadržava pravo da otkaže korišćenje apartmana gostu kao i da ga proglasi "nepoželjnim gostom".  

Molimo uvažene goste da bilo kakav problem, nepravilnost ili zamerku prijave osobi koja je bila zadužena za njihov smeštaj, ili na neki od naših telefona sa vrha ove stranice.


Poštovani gosti, hvala Vam što koristite naše usluge,


Vaš RENTASTAN