Boravak u apartmanu

apartman u beogradu
Mogu li primati posete u apartmanu?
Apartmane RENTASTAN-a možete koristiti i sa svojim prijateljima. Naravno, ne zaboravite da se pridržavate našeg kućnog reda!

Da li u apartmanima postoje peškiri i posteljina? Koliko se često menjaju?
Svi naši apartmani imaju peškire i posteljinu za onoliko osoba koliko je naznačeno da stan ima ležajeva. Ako ostajete duže od sedam dana, peškiri i posteljina menjaju se nakon sedam dana Vašeg boravka.

Da li mogu koristiti kuhinju za kuvanje i spremanje hrane?
Svi apartmani RENTASTAN-a imaju opremljene kuhinje, u kojima ćete naći šerpe, tanjire, escajg i ostale osnovne stvari. Osnovna prednost apartmana u odnosu na hotelski smeštaj i jeste mogućnost korišćenja kuhinje i spremanja hrane. Ako imate poseban zahtev za nekim posuđem - ne ustrčavajte se da nam kažete. Naš je posao da Vaš boravak u Beogradu učinimo što udobnijim!

Šta ako izgubim ključ?
U situaciji kada izgubite ključ, neophodno je da nadoknadite troškove zamene brave i pravljenja pet kompleta novih ključeva. Ta vrsta troška keće se od 10 do 85 evra.
 
Da li u apartmanima ima internet?
U svim našim apartmanima postoji bežična internet mreža (WiFi). Prilikom preuzimanja ključeva, informišite se o nazivu mreže i šifre za internet.

Da li u apartmanima ima telefonska linija?
U apartmanima RENTASTANA uglavnom nema telefonske linije. Razlog tome je potpuna dominacija mobilnih telefona u odnosu na fiksne, kao i cena SIM kartica u slobodnoj prodaji (oko 2oo dinara/2evra). Ako ipak insistirate na fiksnom telefonu, preporučujemo da se o tom detalju raspitate pre konačne rezervacije.