Smeštaj za Sajam turizma u Beogradu

Kao i svake godine, već od početka februara počinju konačne pripreme za održavanje jedne od izuzetno značajnih manifestacija kako u Srbiji, tako i u čitavoj jugoistočnoj Evropi. Za sve koji su na bilo koji način u turističkoj branši, Sajam turizma (23-26. februar 2017. godine) je jedan od najbitnijih događaja u sezoni. U prestonicu će ovim povodom dolaziti preduzetnici sa čitavog Balkana, a s obzirom da je prenoćište u novom gradu jedno od glavnih pitanja koja treba rešiti, predstavljamo vam naš odabir apartmana za smeštaj za Sajam turizma.

Za početak, nećemo se usredsrediti na neposrednu blizinu Beogradskog sajma, gde se može naći bezbroj manje ili više kvalitetnih opcija za smeštaj. Senjak će u drugoj polovini februara vrveti od posetilaca aktuelnog sajma, ali mi želimo pažnju da skrenemo na Novi Beograd. Razlog za skretanje žiže je jednostavan – na nekoliko stanica od Beogradskog sajma mogu se naći prilično kvalitetni apartmani po razumnim cenama, koje pritom nisu povišene upravo zbog velikog potraživanja smeštaja. Čak iako vam nije udobno da putujete gradskim prevozom, trošak na taksi će vam biti minimalan. Ukoliko dolazite svojim autom, onda će za vas definitivno najveća prednost biti besplatan parking na Novom Beogradu, u poređenju sa okolinom Sajma, gde su cene parking mesta problematične.

Opcije za smeštaj za Sajam turizma ćemo rasporediti u lokacijski srodne grupe, radi lakšeg snalaženja za sve kojima je Novi Beograd manje ili potpuno nepoznat.

Počećemo od stanova u blizini Beogradske Arene, do kojih se može stići autobusom 88 od Beogradskog sajma. Najveća prednost ovih stanova je, pored njihove praktičnosti, i mogućnost korporativnog smeštaja, to što su svi apartmani u istoj zgradi.

Apartman Arena

*za 2 osobe     *35€    *parking 5€ po danu             *pogodan za korporativni smeštaj

smestaj sajam turizma

  

Apartman Orion

*za 3 osobe     *45€    *parking 5€ po danu             *pogodan za korporativni smeštaj

 

Smeštaj za Sajam turizma - Orion

 

Apartman Gala

*za 4 osobe     *40€    * parking 5€ po danu            *pogodan za korporativni smeštaj

Smeštaj za Sajam turizma - Gala

Malo dalje, u Belvilu, trenutno najboljem stambenom kompleksu u Beogradu (ozbiljna konkurencija je još uvek u izgradnji), takođe možete naći dobre mogućnosti za smeštaj za Sajam turizma. Izuzetno lepi i udobni apartmani, lak dostup kako centru grada, tako i Beogradskom Sajmu (tramvaj 13), besplatan parking na platou ispred zgrade, odlična lokacija za korporativni smeštaj, jer su svi stanovi u istoj zgradi – sve je dostupno u Belvilu.

 

Apartman Šestica

*za 4 osobe     *od 45€           *besplatan parking               *pogodan za korporativni smeštaj

Smeštaj za Sajam turizma - Šestica

  

Apartman Osmica

*za 4 osobe     *od 45€           *besplatan parking               *pogodan za korporativni smeštaj

Smeštaj za Sajam turizma - Osmica

  

Apartman Glorija

*za 4 osobe     *od 45€           *besplatan parking               *pogodan za korporativni smeštaj

Smeštaj za Sajam turizma - Glorija

  

Apartman Desetka

*za 4 osobe     *od 45€           *besplatan parking               *pogodan za korporativni smeštaj

Smeštaj za Sajam turizma Desetka

Iz ovog pažljivog odabira možete se odlučiti za bilo koji od apartmana i nećete pogrešiti. Istina, na mapi stanovi deluju daleko od Beogradskog sajma, ali to nije ništa što desetak minuta vožnje gradskim prevozom ili sedam minuta autom ne može da reši. Ako se dvoumite, uvek možete da kontaktirate naše agente preko mejla office@rentastan.com ili telefonom: +381 62 709 000 i +381 62 708 000, i oni će odgovoriti na sva pitanja i preporučiti još dobrih opcija za smeštaj.

Osim toga, u Kombank Areni se u februaru spremaju brojni koncerti i manifestacije, a pored Belvila je tržni centar Delta City, u kom možete naći sve vrste zabave i šoping zonu za pohvalu. Sve u svemu, kvalitetan smeštaj za Sajam turizma je osiguran za koji god od gorenavedenih apartmana da se odlučite. Sada preostaje samo da se pozabavite krilaticom ovogodišnjeg turističkom sajma i Uživate na vreme…

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *