Smeštaj za Beer Fest 2016 – 3 Saveta

Polovina avgusta u Beogradu donosi onih lepih pet dana kada se na ušću Save u Dunav održava manifestacija posvećena pivu i dobroj muzici – Beer Fest. Te dane Beograđani prepoznaju po rekama ljudi koje se slivaju ka livadi koja živi za vreme koncerata i festivala. Tada je nemoguće ne nabasati na saobraćajnu policiju u bilo kojoj od ulica koje okružuju Brankov Most ili Novi Beograd.

Četrnaesti festival piva, sada već tradicionalno, nudi posetiocima sve ono što karakteriše dobar provod na festivalu. Ulaz je još uvek besplatan svih pet dana. Sistem plaćanja karticama na koje je prethodno uplaćen novac za depozit dobro funkcioniše. Gotovo da više ništa ne može da iznenadi organizatore Beer Festa posle prošlogodišnjih kiša i blata koje je preplavilo festivalski prostor. Reagovali su posipanjem blata nekim suvim materijalom nalik piljevini i produžavanjem festivala za jedan dan. Kao i svake godine, posetioce najviše interesuje muzički program. Ovogodišnji festival otvara jedan od najatraktivnijih svetskih bendova – Rudimental. Kako su koncerti ovih talentovanih momaka iz Londona mesecima unapred rasprodati, ove godine se na njihovom nastupu u Beogradu očekuje rekordan broj posetilaca.

Rudimental_beerfest

Na bini Beer Festa nastupiće i Vlatko Stefanovski posle četiri godine, a zagrebački bend Elemental će prvi put nastupiti pred beogradskim ljubiteljima piva. Pored njih, uživaće se i uz pesme Bajage i instruktora, Massima Savića, grupe S.A.R.S., Dubioze kolektiv, Sanšajna, Ritma nereda… Organizatori nam još uvek nisu otkrili konačan i tačan raspored, ali kada vidimo potvrđene nastupe pomenutih izvođača, nema dileme da je i ove godine muzički program odličan, prilagođen svim ukusima.

RENTASTAN već devetu godinu za redom, nudi  dobar smeštaj za Beer Fest ili smještaj za Beer Fest (zavisi odakle ste). Nadamo se da će naši saveti olakšati izbor smeštaja svima koji bi se s namerom da posete ovaj događaj obreli u Beogradu.

beerfest-smestaj-apartmani-rentastan1

Ako tražite smeštaj za Beer Fest u Beogradu  imamo za Vas svega 3 saveta:

 I Ne ograničavajte se lokacijom

Dolazak i odlazak sa Beer Festa 2016, svima koji nisu skloni preterivanju ili već duboko zagazili u alkohlizam, ne bi trebalo da predstavlja apsolutno nikakav problem. Najpre, verovatno će i ove godine biti organizovana akcija „Društvo, ko vozi kući?“ koju Heineken Srbija realizuje u saradnji sa GSP Beograd. Prethodnih godina je to značilo da autobusi sa raskrsnice Milentija Popovića i Bulevara Mihajla Pupina voze do četiri odredišta – Trg Republike, preko Glavne železničke stanice i Sajma do Bioskopa Šumadija, preko GO Novi Beograd do TC Piramida i preko Studentskog grada i Zemunske bolnice do Keja oslobođenja. Koji god apartman u Beogradu iz Rentastanove ponude da odaberete nećete pogrešti – apartmani Novi Beograd, Apartmani Vračar i Apartmani strogi centar, bićete svega par minuta od ovih žarišta prevoza.

  II Uvek gledajte detaljne cenovnike

U poplavi apartmanskog smeštaja, neki vlasnici su skloni tome da ne žele da pruže smeštaj za jedno veče ili da cenu noćenja naplaćuju po osobi. Tako se dešava da za apartman bude iskazana cena na bazi 5 noćenja, pa zna budete neprijatno iznenađeni kada se odlučite da rezervišete apartman za jedno noćenje ili više osoba. RENTASTAN je jedna od retkih kompanija koja pruža usluge kratkoročnog apartmanskog smeštaja gde Vam cena koja je za jednu važi i za šest osoba  tj. potpunu popunjenost kapaciteta.

 III Zlatno pravilo prenoćišta u Beogradu

Ukoliko tražite smještaj za Beer Fest samo za jednu noć, najbolje je da je da ga tražite uoči samog dolaska. Ova nekonvencionalna logika je zapravo u obostranom interesu. Vlasnik izbegava klip u grlu, a Vama se povećava mogućnost pregovaranja o potencijalno jeftinijem aranžmanu.

I eto to je to što se tiče saveta za Smeštaj za Beer Fest 2016. Ostaje samo još jedan koji bi trebalo da primenjujete u svakoj prilici sličnog tipa jer velike slobode nose sa sobom još veće odgovornosti, te stoga

– UŽIVAJTE ODGOVORNO!

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *