OAZA- prelep studio- apartman na Novom Beogradu

RENTASTAN.com Vam sa ponosom predstavlja OAZA apartman u Beogradu.
Lociran je u jednom divnom kraju u blizini hotela Jugoslavija,  na desnoj obali Dunava, oko tri stotine metara od zemunskog keja.  Apartman OAZA je svakim detaljem prilagođen svojoj nameni.

1-sedenje-OAZA-apartman-Beograd-Belgrade-apartments 10-soba-OAZA-apartman-Beograd-Belgrade-apartments
Smešten je u visokom prizemlju zgrade iz šezdesetih godina dvadesetog veka i u potpunosti renoviran na proleće 2013. godine. Orjentisan je ka severoiistoku, i kroz krošnje nekoliko stabala ispred ulaza u zgradu, direktno ga obasjava blistavo jutarnje sunce. U letnjim danima to znači da je popodne hladovina, i da je dobro spavanje u njemu zagarantovano i bez uključivanja klima uređaja. Za udobnu temperaturu zimi zadužen je radijator priključen na gradsko centralno grejanje.

OAZA je funkcionalno podeljena u nekoliko zona, imitirajući veće stanove: Ulazni deo- hodnik u kome se nalazi veliki plakar sasvim komotan za pakovanje stvari koje ste doneli za boravak od nekoliko dana. Gornji deo plakara rezervisan je za smeštaj kofera. U jednom delu plakar postaje praktičan čiviluk. U donjem delu postoji velika fijoka koja funkcioniše kao cipelarnik. Plakar ima dva krila od kojih je jedno sa policama i dve fijoke a drugo je namenjeno za “visoko vešanje”. Ne brinite za vešalice, ima ih sasvim dovoljno, koliko god košulja da ponesete sa sobom.

7-soba-OAZA-apartman-Beograd-Belgrade-apartments 2-krevet-OAZA-apartman-Beograd-Belgrade-apartments

Iz hodnika se ulazi u sobu od nekih šesnaest kvadrata. Soba je opet podeljena u dve zone- dnevnu i spavaću. Dnevna zona služi za boravak i u njoj se nalazi manja ugaona garnitura i stočić. Prema prozoru, iza malog pulta sa policama nalazi se vrhunski francuski ležaj “PRO DOMO” sa duplim žičanim jezgrom dimenzija 140 x 200 cm. Tu je i sto sa dve stolice i fijokama, po potrebi radni ili za neki lagan obrok pripremljen u lepoj kuhinji apartmana OAZA.

12-kuhinja-OAZA-apartman-Beograd-Belgrade-apartments 11-kuhinja-hodnik-OAZA-apartman-Beograd-Belgrade-apartments

Mini kuhinja se nalazi u  lođici prema kupatilu i funkcionalno je povezana sa boravkom. Frontovi su od luksuznog medijapana, sa hromiranim ručkama na svim vratima. Tu je i SAMSUNG ravna domino ploča, skupocena prohromska česma, ugradni frižider od 120 litara sa komorom za zamrzavanje. Deo za ceđenje sudova pričvršćen ie na zid i ne zauzima prostor na ravnoj ploči. Iznad radnog dela nalazi se led traka koja baca dovoljno jako ali diskretno svetlo na radnu površinu. Naravno, ako odlučite da skuvate neke špagete ili čaj, aspirator će pomoći da se u apartmanu i dalje može disati…

Kupatilo je priča za sebe: U pločicama toplih boja, sa tuš kabinom od stakla i bez suvišne kade stoji se direktno na pločicama. Polica za peškire sa uvek mekim i mirišljavim peškirima nalazi se visoko na zidu. Dovoljno veliko ogledalo iznad lavaboa jedino je u apartmanu i funkcionalno i kad perete zube i kad se pripremate za izlazak. Tu su i detalji poput ugradnog fena, pet led sijalica iznad ogledala zaštićenih od kupatilske vlage, police za šminku, dezodorans ili četkicu za zube, grejne rešetke na koju možete okačiti vlažan peškir, visoke police sa vratima za kozmetičke sitnice, čupava prostirka na podu kad izađete ispod tuša…Dok se tuširate, jak ventilator će se postarati da najveći deo pare završi van kupatila.

   8-kupatilo-OAZA-apartman-Beograd-Belgrade-apartments

Da ne zaboravim pomenuti LD TV dimenzija 107 cm (42″), bežični internet od 6 Mbps, zanimljive detalje EGLO rasvete, LED sijalice i LED trake sa diskretnim svetlima. Dok odmarate na udobnoj PRO DOMO ugaonoj garnituri i gledate kristalno čistu sliku na ogromnom TV-u, sa zidova vas posmatraju ni manje ni više nego Hemfri Bogart, Rita Hejvort, Marlon Brando, Merilin Monro i kompanija.

6-soba-OAZA-apartman-Beograd-Belgrade-apartments 3-sedenje-OAZA-apartman-Beograd-Belgrade-apartments

Zavese su pojačane draperijama i aluminijskim roletnama koje će dodatno čuvati Vašu diskreciju i sprečiti jutarnje sunce da Vas budi ako to ne želite. Komarnici na prozorima zaduženi su da jedini insekti u apartmanu budu stilizovani vilini konjici zakačeni na zid iznad kreveta.

Da rezimiramo: idite na zvaničnu stranicu apartmana OAZA, rezervišite svoje parče Beograda na nekoliko dana i ponesite sa sobom lepe uspomene iz našeg grada. Smeštaj u ovom predivnom apartmanu sigurno će biti svetla tačka Vašeg boravka u našem gradu!

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *