Apartmanski smeštaj u Beogradu za Novogodišnji Vašar 2013

Šećerna vuna + Balerina = ?

U glavama mnogih rešenje ove jednačine je jednostavno – Novogodišnji vašar u Beogradu! Pored toga što je sigurno jedno do najranijih i najuzbudljivijih sećanja mnogih generacija, ova manifestacija koja traje 50 i kusur godina danas gotovo i da ne predstavlja hram kontrolisanog konzumerizma socijalističke centralno planirane privrede (tj, rasprodaju robe široke potrošnje) već jednu apsolutno sadržajnu kulturno zabavnu feštu.

Prošle godine Novogodišnji Vašar je posetilo 60.000 ljudi.

Ako želite da raspametite i svoju decu i obezbedite im uzbudljiva sećanja, nemate smeštaj u Beogradu, a budžet Vam je ograničen možda upravo mi možemo da Vam pomognemo. Naši apartmani za kratkoročni smeštaj u Beogradu, stanovi na dan, stanovi od 8 eura po osobi, ili bilo koji od drugih naziva koji se koriste mogu biti pravo rešenje za smeštaj za Novogodišnji Vašar 2013 . U ponudi je veliki broj stanova sa sopstvenim parking mestom u garaži zgrade.

Taj poduhvat Vam zaista vredi –  ove godine od sadržaja : Najveći zabavni park na Balkanu, u organizaciji agencije „Nomad“, i ove godine je smešten u hali 1, ali zauzima i deo prostora u hali 2 nivo A, gde su autodrom, roboti, guma, twister. U Luna parku posetioci mogu da se zabave na više od 40 objekata poslednje generacije. Za najmlađe posetioce, koji se najviše i raduju praznicima, osmišljena je „Čudesna zemlja“ u hali 2 na nivou C. Pored „najveće prodavnice igračaka“, na otvorenoj bini svakodnevno će se održavati predstave, rok školice za decu, igraonice i radionice, kao i dodela paketića za decu. Da zabava bude što bolja pobrinuće se klovnovi i mađioničari. U izvođenju Pan teatra na repertoaru će biti predstave „Aladinova čarobna lampa“ i „Pepeljuga na novogodišnjem balu“, a Teatar 78 izvešće predstave „Igračka plačka“ i „Novogodišnja zavrzlama“. Publici će se predstaviti i Goran Filipović, imitator Majkla Džeksona, kao i dečja radionica „Mala škola violine“.

Vaš popravljeni budžet (jer pored kvaliteta smeštaja u našim apartmanima cena Vam svakako ide u prilog) možete sa najbližima sprcati u Nivo B hale 2 zauzeće kompanija CBT, maloprodajni lanac bele tehnike, koji će prodavati robu po pristupačnim cenama, uz velike popuste a i salon nameštaja „Maja Still“, koji će posetiocima ponuditi veliki izbor kvalitetnog nameštaja po primamljivim cenama.

Za ljubitelje neobičnih sportova i zdravog života u Hali 4 će se predstaviti „Avantura park“ skejt park, fizičke barijere, stene, stoni fudbal i mnoge druge aktivnosti. Sjajan kratkoročni smeštaj za parove imamo u apartmanima u centru grada, a od kako se saobraćaj odvija preko Mosta na Adi, dobar izbor su i oni na Novom Beogradu.

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *