Najlepši apartmani RENTASTAN-a

Da nas je neko pre sedam godina pitao „Koji su najlepši apartmani za kratkoročni smeštaj u Beogradu?“ odgovor na to pitanje bi delovao mnogo drugačije nego danas. Za ovih sedam turbulentnih godina pojam najlepši apartmani ili najlepsi apartmani (kako se mnogo češće pojavljuje u pretrazi – bez alt+shift) je evoluirao sa tržištem. Taj proces i dan danas traje. Inspirisani ovim pitanjem odlučili smo da sa Vama napravimo jedan presek na početku 2014. godine i podelimo sopstveno mišljenje o tome koji su to najlepši apartmani u Beogradu u ponudi RENTASTANa danas.  Naravno, trebalo bi imati u vidu, da je ovo samo trenutak u vremenu. Kako se naša ponuda bude menjala tako se i ove laskave titule mogu preneti na druge nosioce. Do tada – naše mišljenje je :

Najlepši apartman Centar – Apartman Majke Jevrosime

11-soba-lux-apartmani-beograd-belgrade-apartments8n-soba-lux-apartmani-beograd-belgrade-apartments

Apartman Majke Jevrosime ili luksuzan apartman za 3 osobe Beograda centar, samo su neki od naziva pod kojima je poznat apartman Luks.  O ovom smeštaju pisali smo u nekoliko navarata kao na primer u tekstu o stan na dan majke jevrosime ili na matičnom sajtu gde su u potpunosti objašnjena sva svojstva ovog kratkoročnog smeštaja u Beogradu. Međutim, nijedna reč apropo LUKSA nije bačena ili potrošena, jer ovaj apartman u centru Beograda ima mnogo toga da ponudi kako estetski tako i duhovno.

Predratna zgrada sa liftom, visokim plafonima i ulazom koji sadrži  živopisne gipsane radove od samog ulaska nagoveštava nešto specijalno i otmeno.  Taj nagoveštaj se po ulasku u apartman pretapa u toplinu i prijatnost enterijera za koji je zaslužno jedno od prominentnijih dizajnerskih imena na području Beograda.

Koncipiran kao studio apartman sa bračnim ležajem  i delom za boravak sa rasklopivim dvosedom, ovo ušuškano utočište blagih i smirujućih boja može ugostiti I do četiri odrasle osobe.  Odvojen deo sa garderoberom i  kupatilo koje se krije iza velikog pokretnog ogledala daju jedinstven pečat i ličnost ovom smeštaju.  Kuhinja takođe obiluje interesantnim detaljima i iznenađenjem – na mestu ispod grejne ploče i pećnice gde se obično očekuje prostor za vatrotalne posude LUKS krije malu i moćnu mašinu za pranje sudova.

1-kuhinja-lux-apartmani-beograd-belgrade-apartments9-sedenje-lux-apartmani-beograd-belgrade-apartments

Tu ne prestaju pogodnosti. Bez obzira na saobraćajni krkljanac I stroge propise tipične za ovaj deo grada  – parkiranje možete lako  rešiti u fast parku “Politika“, u garaži “Pionirski Park“, a uz malo truda ii duž neke od susednih ulica koje su u plavoj i zelenoj odnosno zonama 2 i 3.Pošto je okrenut ka dvorištu, buka sa veoma centralnih i prometnih ulica ne dopire nijednim decibelom do stana i time održava tihu i plemenitu atmosferu ovog uistinu najlepšeg apartmana u našoj ponudi u tom delu grada.

Dakle istinski luks apartman i mnogo više nego samo funkcionalan, LUKS sa pravom nosi titulu najlepši apartman Majke Jevrosime.

Najlepši apartman Novi Beograd 

Najlepši apartman Novi Beograd ili OAZA,  koji je sa pravom pokupio sve simpatije recenzenta na ovom blogu je istinska oaza mira, modernog enterijerskog iskaza i dobrog ukusa. Dovoljno je reći da je na jednoj od boljih lokacija na Novom Beogradu i da je dizajnerski bez premca u ovoj kategoriji apartmana – neka slike i već napisani tekst kažu sve što bi trebalo o njemu.

10-soba-oaza-apartman-beograd-belgrade-apartments

Najlepši apartman Železnička stanica

5-dnevna-durmitor-apartman-beograd-belgrade-apartments

Pošto je apartman DURMITOR, tako nazvan zahvaljujući njegovoj lokaciji u Durmitorskoj ulici, odnosno na uglu Durmitorske i Sarajevske tek odnedavno u ponudi bilo je pomalo teško odlučiti da li može da bude u rangu sa stubovima ponude RENTASTANa. U korist je presudio apsolutni komfor koji pruža čak 75 kvadratnih metara, garaža sa liftom do vrata stana i zastakljena terasa koja izoluje buku prometnih ulica a propušta dosta svetlosti u životni prostor.

Zgrada u kojoj se nalazi podignuuta je 2005. godine i ima sve pogodnosti modernog rezidencijalnog kompleksa.Prateći trendove arhitekture stambenih jedinica, apartman je izuzetno dobro organizovan i veoma prostrtan . Zaista ogromna dnevna soba sa veoma lepom i udobnom ugaonom garniturom, i kontrastima u osvetljenju (raskošni luster i halogene sijalice) neprimetno se pretapa u trpezarijski prostor a sa strane bliže izvoru dnevene svetlosti i jedan fenomenalno udoban ležaj za dve osobe. Kupatilo je korktno i sadrži sa tuš kabinu i veš mašinu. Komforu svakako doprinosii još jedan mokri čvor blizu ulaza. Kuhinja je odeljena pultom od dnevne sobe i trpezarijskog prostora I veoma kvalitetno opremljena. Apartman kod železničke stanice je orijentisan prema dvorištu pa je izrazito tih i fenomenalno osunčan. Zastakljena terasa predstavlja i posebnu pogodnost za pušače.

Ukratko, prostranost ostavlja odličan estetski utisak a komfor ga produbljuje. Nema mnogo smeštaja u Beogradu koji bi se mogli pohvaliti da pružaju ovakvu udobnost za čak četiri osobe.

Lokacijski komfor je upotpunjen.Dve prodavnice , od kojih jedna radi 24 sata su u neposrednoj blizinio apartmana a od Terazija ili Slavije Vas odvaja jedna prijatna šetnja od 15 minuta. Apartman je pogodan posetiocima sajma, od kog je udaljen desetak minuta laganog hoda. Naravno kao što i samo ime u tituli najlepši apartman železnička stanica kaže, do glavne železničke i autobuske stanice Vam ne treba više od 7 minuta.

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *