Privatni smeštaj u centru Beograda – Može li centralnije?

Privatni smeštaj u centru Beograda, kao fraza dosta podseća na vremena SFRJ, ali se još uvek lako prevali preko jezika ili tastature kada ga tražimo. Što zbog opšte ekonomske situacije, a što i zbog opštih trendova smeštaja, domovi u centru grada polako ustupaju mesto turistima ili ljudima kojima je potreban smeštaj u prestonici zbog posla ili neke druge administrativne zavrzlame. Mi u RENTASTANu smo imali tu sreću da postanemo neka vrsta eponima za uslugu kratkoročnog apartmanskog smeštaja u Beogradu I kao takve trendovi potražnje nas ne zaobilaze. Veliki broj gostiju koji se vraćaju (ne da bi nam pominjali pretke u negativnom kontekstu nego zbog ponovnog smeštaja) nam govori da je posvećenost potrebama urodila plodom…. Današnji tekst posvećujemo apartmanu Kolarac koji u svojim kvalitetima odgovara onome što se najviše traži –cenom prihvatljiv privatni smeštaj u najstrožijem centru Beograda. Ako imate vremena,  narednih par redova će Vam predočiti prednosti ovog smeštaja. Ako ste, pak, u žurbi, odmah rezervišite klikom na link.

privatni-smestaj-u-centru-beograda-jeftino

Kolarac je apartman korektnog enterijera – osim kuhinje koja je zaista simpatično dizajnirana i uredno ukomponovana – sve ostalo potpada pod standarde kratkoročnog apartmanskog smeštaja.  Prostora za stvari ima taman za kratkoročni smeštaj troje ljudi – s tim da odvojena spavaća soba ima nestandardno mali ležaj što g čini pogodnim za smeštaj bračnog para sa detetom ili troje vrlo bliskih prijatelja/prijateljica  od kojih jedan/a nema više od 1,70.  Kupatilo je čisto i uredno a garderober ga čini jednim od stanova u Beogradu koji je pogodan kako za izdavanje na dan tako i na više dana…

Dve stvari ovaj smještaj u Beogradu čine posebnim a retko se nalaze u spojene u istom – lokacija i cena.  Malo je apartmana na dan u Beogradu koji bi mogli da se pohvale ovoliko centralnom pozicijom – Kolarčeva ulica je jedna od najprometnijih i najcentralnijih i eltnijih ulica u Beogradu. Bukvalno ništa važno za posetioca nije daleko od ovog apartmana – dok svi ostali uživaoci noćnog života u Beogradu budu hrlili da uhvate poslednji prevoz da stignu kući, vi ćete baš tamo gde se budu gužvali da uđu, ući u stambenu zgradu koja već dugo krasi centar grada i na osmom spratu naći svoje parče spokoja koje uprkos bučnom okruženju krasi umirujuća tišina. Cena koja na duže staze iznosi i manje od 12 eura po osobi nadoknađuje sve troškove koje bi transport do atraktivnih lokacija ili hotel na sličnom mestu mogli da iziskuju.

Ukratko, privatni smeštaj u centru Beograda je postao toliko centralan u RENTASTANu da nam je ponestalo metafora kojima bismo to ilustrovali….

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *