Stan na Dan u Belvilu?

Ako želite odmah da rezervišete apartman, samo kliknite ovde.

Iako nije još čestito napunio ni deceniju, rezidencijalni kompleks Belvil je postao standardni deo turističke panorame Beograda. Dobro, da budemo iskreni, tome zapravo u 95 posto slučajeva kumuje njegov prvi sused, fantastični šoping mol Delta Siti, ali je Belvil začeo jedan dobar trend kada je Beograd (odnosno Novi Beograd) u pitanju. Izgrađen kao smeštajni kapacitet za Univerzijadu 2009, ostao je u nasleđe novčano sposobnijim kupcima kojima se ovaj deo srpske prestonice učinio primamljivim i postao košnica elitisita i bogatih apatrida.

Delta Siti
Delta Siti

Ako ostavimo lične stavove po strani, organizacija naselja i sastav stanovništva su na pojavnom nivou rezultovali jednim veoma civilizovanim ambijentom za život koji je umnogome nalik na bogata predgrađa zapadnoevropskih ili severnoameričkih gradova. S tom razlikom što Belvil možda samo istorijski možemo okarakterisati kao predgrađe.

Za seriju članaka (stan na) Dan u, Belvil je riznica sadržaja. Osim što se možemo pohvaliti najbrojnijom grupacijom stanova na dan iz naše skromne ponude upravo u ovom arhitektonskom čedu neimarskog pregalaštva u prestonici, dijapazon različitih uslužnih delatnosti koje se protežu na 13,8 hektara novobeogradske zemlje, bi mogao da zapreti da dotični serijal pretvori u (stan na) Nedelju dana u… Samim tim, mi smo se odlučili za neke koji bi mogli da pokriju najširi spektar afiniteta, a da pritom uopšte ni ne zavirimo u ljudima i događajima krcat gorepomenuti šoping mol.

E sad, iako na gugl play store-u postoji i aplikacija koja vas u „proširenoj stvarnosti“ vodi kroz naselje i njegove lokale, mi smo odlučili da prošnjuaramo kroz nekolicinu koje smatramo dosta interesantnim za obilazak. Pa ako već imate dan na raspolaganju u Belvilu, sledeće makar ovlaš posetite….

GALERIJA PROTOTIP
Minijaturna meka za ljubitelje moderne umetnosti i izložbeni prostor nekih od globalno najcenjenijih savremenih umetnika koji vuku korene sa ovih prostora.
Osim što dosada nisu omanuli sa predviđanjem budućih velikih zvezda, ovu galeriju često pohode i već ustaljeni i afirmisani gurui moderne umetnosti. Svako otvaranje nove izložbe prati i prigodan koktel, pa ako lajkujete njihovu stranicu obezbedićete sebi mesto na nekoj od sledećih promocija.

galerija-prototip
Galerija PROTOTIP

THAI SPA
Iskusne tajlandske terapeutkinje će se postarati da Vam dovedu duh i um u stanje ravnoteže i pomoći vam da očuvate gipkost i vitalnost. Snaga njihovih dodira razbuđuje organizam i dovodi u blagostanje….Dakle obavezno.

Tajlandska masaža...ako ne probate kao da niste bili u Belvilu ;)
Tajlandska masaža…ako ne probate kao da niste bili u Belvilu 😉

BIKE PLANET
Mesto koje je jednako dobro za potpune početnike koliko i za izverzirane zaljubljenike i praktilkante biciklizma. Bajk Planet se može pohvaliti neverovatno informisanim i ljubaznim osobljem i biciklima koji su sastavljeni isključivo od brendiranih originalnih delova najrenomiranijih proizvođača. Cene taj (3 do pet godina) zagarantovani kvalitet  negde i potvrđuju, s tim da kada sezona prođe (kasni septembar) počnu popusti radi uvođenja trenažne opreme u ponudu. To je prilika, kojom Vam se i put preko neke od okolnih granica može isplatiti, pošto je možete preći biciklom kao prevoznim sredstvom i izbeći nezgodne troškove carine.

Planeta Bicik(a)la - ali zaista...na dva sprata sa mnogo dobrih modela..
Planeta Bicik(a)la – ali zaista…na dva sprata sa mnogo dobrih modela..

TEGLA’S  (salad in a jar)

Ko kaže da je zdrava ishrana dosadna? Još kada je spakujete u autentičnu SFRJ ambalažu (teglu) nema omaške. Šalu na stranu TEGLAZ je sada već ustaljena franšiza koja Vam nudi nesvakidašnji uglavnom trista-pedeseto-gramski obrok, po neverovatno prihvatljivoj ceni. Spojevi sastojaka su inovativni i bezobrazno ukusni (obavezno testirajte cveklu sa piletinom), a za svakih 10 vraćenih teglica dobijate salatu po izboru za samo 1 dinar. Što bi rekli u književnim krugovima- ovo je obavezno štivo autentičnosti Belvila.

Tegla's...doručak, ručak i večera šampiona
Tegla’s…doručak, ručak i večera šampiona

STAN NA DAN U BELVILU?

O stanovima na dan u Belvilu je možda i previše puta ispričano sve, ali to ne znači da mi to nećemo uraditi opet. Okruženje je blago rečeno besprekorno. Ako krenete od zajedničkog prostora koji ima skoro sto hiljada kvadratnih metara, što u hodnicima, platoima, zelenim površinama i garažama, jasno je da na njegovom održavanju radi omanja armija profesionalaca. Smeće se odnosi na dnevnom nivou, nedeljno se peru hodnici i liftovi, jednom mesečno se peru garaže a natpisi, znakovi, sneg i lišće po potrebi. Sa 415 stabala, preko sedam hiljada sadnica žbunja i više desetina hiljada sadnica perena, puzavica i cveća ima i omanje brdo arhitekata pejzaža koji se staraju o uvek besprekornom izgledu zelenih površina. 24 časovno obezbeđenje u ljudstvu i video nadzoru predupređuju bilo kakvo oštećenje ili otuđenje materijalnih dobara u naselju. I svi su samoodrživi.

A stanovi? Svi su građeni ekološki neškodljivim YTONGom koji ima dobru toplotnu i zvučnu izolaciju, otporan je na zemljotrese, trajan, čvrst i nesagoriv. Najveći broj stanova poseduje jednu ili više terasa, a većina se može potpuno ili delimično zatvoriti kliznim pregradama. Prozori su znatno veći od standarda pa su stanovi svetli, osunčani i provetreni a ulazna vrata sigurnosna – visokog kvaliteta i obrade. Upravo zbog ovih visina, plafona, vrata i prozora stvara se utisak posebnosti i drugačijeg doživljaja unutrašnjih prostora.Svaki stan poseduje rashladnu split jedinicu sa ekološkim freonom R410 a nema ni kapanje iz rashladnih jedinica oko zgrada. Grejanje je standardno daljinsko, a u stanovima su ugrađeni aluminijumski radijatori. Takav standard izgradnje na tolikoj površini, nije viđen nikada na ovim prostorima.

Možete li poželeti išta prefinjenije u varijanti smeštaja stan na dan u Beogradu? Naš odgovor iz iskustva je – teško. Stoga nas i ne čudi što je Belvil postao prvi izbor servisiranih apartmana za korporativne klijente. On je nešto najbliže stnadardizovanoj varijanti produženih boravaka za sve one užurbane više i srednje menadžere koje posao vodi u razne delove sveta, a kosmopolitsko okruženje sa visokom kulturom življenja je upravo ono što daje tu neophodnu dozu prestiža i uređenosti kojima su ovi mladi uspešni mozgovi naklonjeni .

A šta mi tu imamo da ponudimo? Paaaa dosta toga lepog. Praktično, svi su dvosobni tj. s odvojenom spavaćom sobom, kupatilom i kuhinjom i svi imaju kapacitet da prime 4 osobe, osim jednog. Elem:

STAN NA DAN U BELVILU MIMOZA

MIMOZA od svih u ponudi ima najveće kupatilo (sa kadom i veš mašinom) i subjektivno gledano najušuškaniji ambijent. Nalazi se na šestom spratu jedne od najbolje pozicioniranih zgrada u Belvilu. Dostupnost možete proveriti na matičnoj stranici apartmana.

STAN NA DAN U BELVILU OSMICA

Lep, narandžast i nešto drugačijeg razmeštaja poseduje sve elemente kao i Mimoza. Spavaća soba je nešto manja ali je terasa veća.

STAN NA DAN U BELVILU DEVETKA

Malo življih boja sa jednako dobrom opremljenošću, ovaj najveći stan na dan u Belvilu je za čak 6 osoba. 

STAN NA DAN U BELVILU DESETKA

Iako veći broj, sličnija je osmici nego devetki… u osnovi ista stvar

STAN NA DAN U BELVILU GLORIJA

Možda i najbogatije uređena, GLORIJA se posebno ističe zbog neobično visokog kreveta.

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *