Smeštaj za sajam automobila i kozmetike – vuci siti, a ovce na broju?

Sajam automobila VS Svet Lepote

 Od sutra (14.03.) pa sve do 23.03. u Beogradu počinje manifestacija koju je greh propustiti ukoliko imate i trunku testosterona u sebi.  Gomile novih automobila i motocikala, praćenih nešto većim brojem doteranih hostesa i čak 260 izlagača okupiraće hale Beogradskog sajma u ovom periodu. Ako ste muško, bilo bi krajnje neodgovorno ne posetiti ovaj praznik taštine. Međutim, ako Vas je sudbina već nagradila životnom saputnicom, male su šanse da će dotična blagonaklono gledati na Vaše očijukanje pod krovovima betonskih hala pokraj Save. Obilazak okruženja prijatnog za oko se lako može pretvoriti u nešto što ćete pamtiti po zanovetanju i coktanju.

 Dobra vest je što je neko izuzetno pametan ove godine izgleda mislio i na takav scenario… 15 i 16 marta u Kombank Areni se održava događaj koji bi izazvao dijametralno suprotnu reakciju sa muške strane – Sajam i kongres primenjene kozmetike Svet Lepote. On okuplja preko sto izlagača iz sveta kozmetike i prestavlja malu kupoholičarsku oazu za Vašu bolju polovinu i verovatno potpunu propast za Vaš novačanik. Pošto “čašu meda jošt niko ne popi što je čašom žuči ne zagrči”-  najbolje je da ih obe strane ispiju pomešane.

RENTASTAN podržava sve koji se odluče za ovaj koktel, a nemaju smeštajnu varijantu u BGu. Zašto ne provesti jedan lep dan u kome svako uživa u svojim interesovanjima (na dva različita kraja grada) a potom umesto ponovo na put, podeliti utiske u nekom od naših apartmana? Ili ceo vikend posvetiti ovoj zabavi. Ukoliko želite da saznate više o pogodnim apartmanima za smeštaj tokom Sajma Automobila i Sajma Lepote, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *