Smeštaj za Guitar Art Festival 2016

Već sedamnaest godina u Beograduse održava Guitar Art u periodu od 8. do 13. marta 2016. godine. Ova manifestacija (čiji je cilj razmena znanja, prakse i iskustva, kao i upoznavanje sa domaćim i svetskim tokovima u savremenoj gitarističkoj pedagogiji i koncertnoj praksi)  svake godine okupi veliki broj gitarista svih profila, od đaka osnovnih i srednjih škola, preko studenata, do njihovih profesora i eminentnih gostiju, vodećih svetskih gitarista. Osim koncerata, na programu su majstorske radionice, teorijska predavanja, promocije i neizostavno gitarsko takmičenje. Narednih par redova posvetićemo našim preporukama za smeštaj za Guitar art festival.

Kao i prethodnih godina, epicentar zbivanja na Guitar Art festivalu odvija se u prostorijama Doma Omladine, koji se nalazi u Makedonskoj ulici, s izuzetkom najvećeg koncerta Luz Kasal kvarteta, koji je smešten u Sava centar. Lokacije jesu u različitim delovima grada, ali su vrlo dostupne, zahvaljujući umreženom gradskom saobraćaju (štaviše, autobusom 95 možete stići direktno od Sava Centra do Doma omladine i obrnuto za 7 minuta). Još jedna pogodna vest je da možete naći odličan smeštaj u okolini ova dva kulturna centra, a da pritom ne morate previše da tražite.

Krenućemo od Doma omladine, s obzirom da je on u samom srcu grada, a i te kako imamo šta da ponudimo od kvalitetnog smeštaja u ovom području. Za početak, tu je Pozorište, koje nudi smeštaj za 4 osobe, a nalazi dva minuta hoda od Doma omladine, u Dositejevoj ulici:smeštaj-za-guitar-art-festival-pozorište

Pored toga, u Makedonskoj, istoj ulici gde ćete naći i Dom omladine, na raspolaganju je naš studio Pariz. Odsedanje u Parizu je udobno za 2 osobe, a posebno će se njegova blizina pokazati korisnom ukoliko dolazite sa svojom gitarom, jer nećete morati da se suočavate sa čarima gradskog prevoza sa dragocenim instrumentom na leđima.

smeštaj-za-guitar-art-festival-pariz

Pored gorenavedenih apartmana, svakako treba pomenuti i KolaracMonu i Beograd, koji su takođe u okrugu od par stotina metara od centra zbivanja, a ako još uvek ne možete da se odlučite, jednostavno možete pogledati kompletnu ponudu naših apartmana u centru kao opciju za smeštaj za Guitar art festival.

Međutim, kao što smo već rekli, Dom Omladine je na čvorištu saobraćajnih linija koje dolaze iz najrazličitijih delova grada i lokacija je izuzetno su dobro povezana sa gotovo celim gradom. Ako Vam vožnja gradskim prevozom u Beogradu ne predstavlja usud, naše tople preporuke su usmerene i ka drugim delovima grada. Za veće grupe posetilaca  koje dolaze na festival, naš grozd apartmana u izuzetno modernom i lepom Belvilu daje mogućnost grupnog smeštaja, pa tako ne morate da se brinete oko nalaženja u nepoznatom gradu. Ono što je isto tako značajan plus u odsedanju u ovom stambnom kompleksu je i blizina tržnog centra Delta City. Izdvojićemo iz ponude naše numeričke salonske stanove, kao što su Šestica, Osmica i Desetka, a oni se ujedno nalaze i nekoliko stanica 95-icom od Sava centra, još jedna prednost ukoliko idete na koncert Luz Kasal.

Smeštaj za Guitar art festival - Šestica
Apartman Šestica
Smeštaj za Guitar art festival - Osmica
Apartman Osmica
Smeštaj za Guitar art festival - Desetka
Apartman Desetka

Ako pak, niste prvi put u Beogradu, i već imate iskustva sa svime što naša prestonica ima da ponudi, onda vam vrlo lako može odgovarati ismeštaj u okolini Slavije, odakle vas do centra mogu dovesti kroz nekoliko minuta trolejbusi, kao i autobusi broj 31 i 24.

Beograd je prilično lak za snalaženje, ali u zavisnosti od vaše ličnosti i vremena kojim raspolažete dok ste naši gosti, imate u ponudi raznorodne opcije za smeštaj za Guitar Art festival, pa odluku gde biste najradije proveli tih nedelju dana trajanja festivala je zaista na vama. Ono što Rentastan može da obezbedi je lepe i čiste apartmane, kao i ljubazno osoblje, s kojim se možete u svako doba povezati, i naši agenti će vam drage volje odgovoriti na sve nedoumice i pitanja. Srećno sviranje.

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *