Smeštaj za Evropsko prvenstvo u atletici

Dvoransko Evropsko prvenstvo u atletici održaće se od 3. do 5. marta 2017. godine u Beogradu. Preko 1000 učesnika iz 50 zemalja će se takmičiti u 26 disciplina, a “bojno polje” biće Kombank Arena. Arena će, posle spekatularnog prvenstva u vaterpolu, sada biti potpuno adaptirana u atletsku dvoranu i time još jednom pokazati da je jedna od najboljih sportskih hala u ovom delu sveta. Radovi su počeli nepuna dva meseca pred šampionat. 

Zahvaljujući uspesima srpskih takmičara u nekoliko prethodnih godina, “kraljica sportova” se u Srbiju vratila u punom sjaju, a naši najbolji atletičari kao što su Ivana Španović, Asmir Kolašinac, Emir Bekrić… postali su sportski heroji nacije. Njihova nadmetanja sa protivnicima će ovog proleća uživo gledati preko 30.000 gledalaca. 

Raspored takmičenja izgleda ovako:

Smeštaj za Evropsko prvenstvo u atletici neće biti problem ako ga prepustite nama. Većina apartmana Rentastana nalazi se upravo na Novom Beogradu, u okolini Arene. Zato svim zainteresovanim posetiocima prvenstva savetujemo da se na vreme jave i rezervišu svoj apartman. Ukoliko se naši resursi apartmana na Novom Beogradu iscrpe, ni izborom apartmana u centru nećete pogrešiti. Kombank Arena je izuzetno dobro pozicionirana i povezana sa svim delovima grada linijama gradskog prevoza. 


Cene ulaznica kreću se od 500 dinara i možete ih kupiti OVDE.

Rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u kraljici sportova!

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *