DURMITOR apartman Beograd

Ako želimo da istinski upoznamo neki grad, to svakako nećemo moći šetnjom po centralnim gradskim ulicama. Sve one liče jedna na drugu, podređene su turistima, atraktivne, pune prodavnica… Kada se izmestimo iz tog sjaja i zađemo u širi centar grada, tek tada vidimo njegovu pravu sliku. Tu žive “obični” ljudi i tu je sve “obično” i svakodnevno. Ako bismo morali da opišemo Durmitorsku ulicu, ona je upravo takva – obična gradska ulica u Beogradu.

Nazvana po crnogorskoj planini, nevelika Durmitorska ulica se i sama nalazi na padini počevši od Kneza Miloša do Savske ulice. Nije atraktivna, naprotiv, u njoj se nalaze i stare i nove zgrade (u jednoj od njih se nalazi i naš apartman DURMITOR). U ulici ima svega, ali bez šale – svega. Nekada se čini da se u toj ulici nalazi sve što nam treba za život: prodavnica, restoran, frizer, brza hrana, prodavnica bele tehnike, turistička agencija, obućar, krojač, gvožđar, apoteka, pekara, banka… A ono čega nema tu, sigurno ga ima u obližnjoj Sarajevskoj ulici.

Lokacija apartmana DURMITOR na prvi pogled nije njegov glavni adut za nekoga ko ne poznaje Beograd. Međutim, ako s uzme da je od Beogradskog sajma, Glavne železničke i autobuske stanice, Trga Slavija, Hrama Svetog Save ili Terazija udaljen maksimalno dva kilometra, složićete se da je njegova lokacija poprilično povoljna za najrazličitije posetioce Beograda. Dodatna pogodnost lokacije apartmana DURMITOR je što se do najvećih klinika i bolnica (Tiršove, Urgentnog i Kliničkog centra) stiže za par minuta peške.

Apartman Durmitor - dnevna soba

Potreba za apartmanima sa garažom u Beogradu stalno raste. Iz tog razloga u našoj ponudi je sve više apartmana koji imaju obezbeđeno i parking mesto, bilo da je u samoj zgradi ili u neposrednoj blizini. U situaciji kada nema drugog rešenja, dobro je i da je neka od javnih garaža u blizini. Parking u tom slučaju nije baš jeftin, košta nekih dvadesetak evra na dan, ali je svakako jedno od mogućih rešenja. Gosti apartmana DURMITOR nemaju tih briga, uprkos tome što se on nalazi u veoma nezgodnoj zoni za parkiranje. Njima je na raspolaganju garaža u samoj zgradi. U garažu se ulazi iz Sarajevske ulice. Iz garaže se direktno ulazi u lift, koji vozi direktno ispred vrata apartmana.

Apartman DURMITOR može da ugosti četiri osobe. Dve sobe, kupatilo, wc i kuhinja smešteni su u dobro organizovanih 75 metara kvadratnih. Možda se za apartman te kvadrature očekuje da ima dve spavaće sobe, ali upravo ta prostranost dnevne sobe dopušta da se u njoj nalazi i dnevni boravak, ali i bračni krevet. To ga čini jedinstvenim u ponudi dvosobnih apartmana, koji uglavnom imaju rasklopive garniture za sedenje pa boravak četiri osobe nije toliko komforan kao u ovom apartmanu.

DURMITOR odiše toplim bojama drveta pružajući osećaj topline gostima već po ulasku.Na ulazu se nalazi mali wc, što je uvek dobro rešenje za privatnost u slučaju boravka više gostiju. Uredno kupatilo opremljeno mašinom za veš, tuš kabinom i wc-om smešteno je pored spavaće sobe, tako da se u njega može ući i iz dnevne i iz spavaće sobe. Spavaća soba je jednostavno opremljena drvenim bračnim krevetom, dvema natkasnama i zaista velikim ormanom, dovoljnim za sve goste. Najveća prostorija u stanu je dnevna soba, koja, kao što smo pomenuli, ima mnoštvo funkcija. Kuhinja opremljena kombinacijom drveta i modernog hromiranog šporeta, mikrotalasne pećnice i frižidera odvojena je drvenim pultom od ostatka prostorije. Odmah do pulta je okrugao trpezarijski sto za četvoro.

4-kuhinja-durmitor-apartman-beograd-belgrade-apartments

Ugaona garnitura leži na debelom mekanom tepihu u centralnom delu dnevne sobe i pruža udobnost ispred, naravno, velikog LCD televizora. Tik iza nje, kao što smo pomenuli, nalazi se bračni krevet, koji nimalo ne remeti komfor dnevnog boravka. Čitav apartman je fenomenalno osvetljen zahvaljujući velikim prozorima u dnevnoj i spavaćoj sobi i jednom bočnom kuhinjskom prozoru. Ono što je veoma dobra karakteristika apartmana DURMITOR je činjenica da je on dvorišno orijentisan. To ga čini neverovatno tihim za stan na uglu veoma prometnih ulica kakve su Durmitorska i Sarajevska. A kako bi apartman Durmitor imao sve što je gostima potrebno za kompletno uživanje, ni terasa nije izostala.

Iz kojih kog razloga da dolazite u Beograd i da Vam je potreban smeštaj, valjalo bi razmortiti opciju odsedanja u apartmanu DURMITOR, naročito ako dolazite svojim automobilom. Ono što nismo, a treba pomenuti, je da je za apartman za četvoro sa garažom cena noćenja u apartmanu DURMITOR izuzetno povoljna. U to se možete uveriti odmah na njegovoj stranici na našem sajtu.

 

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *