ŠTA RADITI OVE NEDELJE U BEOGRADU? (7.11-13.11)

Beograd se još nije zabeleo, mada već svi to željno iščekujemo. Kao i svake nedelje, i ove možete uživati u raznolikoj ponudi aktivnosti u našem gradu. Evo naših predloga…

Sajam nameštaja

sajam namestaja beograd

Od 8. do 13. novembra se u Beogradu održava 54. sajam nameštaja.

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu je najznačajnija sajamska manifestacija u oblasti nameštaja, uređenja enterijera i prateće industrije repromaterijala i mašina za industriju nameštaja u regionu Jugoistočne Evrope. Beogradski sajam nameštaja je već duže od pola veka, od momenta svog osnivanja daleke 1963. godine, mesto okupljanja i promocije svih značajnih proizvođača iz regiona i Evrope i odavno je mesto na kome izlagači predstavljaju svoje najnovije proizvode, kolekcije i trendove u dizajniranju nameštaja, mesto gde se razmenjuju informacije i ideje, neguju postojeći poslovni kontakat i ostvaruju novi. Izlagački program obuhvata kompletnu industriju nameštaja od faze primarne prerade drveta do izrade finalnog proizvoda.

Radno vreme: 8. i 9. novembar od 10:00h do 19:00h
                       10-13. novembar od 10:00h do 20:00h

Cena  ulaznice je 300 dinara.

Jan Gilan u Sava centru

Jan Gilan u Sava centru

Legendarni pevač grupe Deep Purple nastupiće 7. novembra u beogradskom Sava centru. Na koncertu u Sava centru on će pevati hitove te grupe, ali i druge svoje numere u pratnji benda Dona Erija i Beogradskog simfonijskog orkestra uz dirigenta Stivena Bentli-Klajna. Specijalan gost na ovoj svetskoj turneji Jana Gilana je grupa “Papa Le Gál” u kojoj peva Gilanova ćerka Grejs. Ovo je prva turneja na kojoj zajedno nastupaju otac i kćer Gilan. Grejsin bend svira u afrobit, latino, dab i fank.

Cene ulaznica za koncert iznose 2.990, 3.400, 3.990 i 4.500 dinara.

Filmski festival Slobodna zona 2016

slobodna zona festival beograd

Ove jeseni, od 10. do 15. novembra, Slobodna zona biće održna u bioskopima Beograda, Novog Sada i Niša. Dvanasto izdanje festivala Slobodna zona obuhvatiće 50 igranih i dokumentarnih ostvarenja iz celog sveta.

Novo ostvarenje čileanskog reditelja Pabla Laraina „Neruda“, biće simultano prikazano na svečanom otvaranju Slobodne zone 2016 u Sava centru, bioskopu Arena u Novom Sadu i Vilin grad u Nišu.Okosnicu programa, kao i prethodnih godina, čine filmovi koji se bave problemima savremenog društva u doba globalizacije – od rata u Siriji (potresni dokumentarac „Ukleti“ sirijske rediteljke Live Jazji o ljudima zarobljenim u ruševinama sirijskih gradova) i njegovih posledica (Berlinski pobednik „Požar na moru„ Đanfranka Rosija) do zastrašujuće perspektive globalnog sajber rata u koji je svet već zakoračio (Zero Days).

Program festivala možete videti ovde.

Gibonni u Sava centru

Splitski kantautor Gibonni, koji je nedavno objavio zajednički album „Familija“ sa Oliverom Dragojevićem, održaće nove koncerte u Beogradu – 11, 12. i 15. novembra u Sava centru. Pošto je danima unapred rasprodao karte za tri koncerta u Sava centra u decembru 2014. godine, Zlatan Stipišić Gibonni ponovo dolazi u prestižnu beogradsku dvoranu kako bi predstavio svoj deo „Familije“. Sa albuma su hit singl/spotovi „Onako, od oka“ i duet sa Oliverom „Sreća“. Koncerti će biti presek čitavog njegovog rada. 

Ulaznice se mogu kupiti po cenama od 1.600, 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara.

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *