ŠTA RADITI OVE NEDELJE U BEOGRADU? (21.11-27.11)

Iako smo zašli u kraj novembra, čeka nas sunčana nedelja. U skladu sa tim, biće vesela i raspevana. Predlažemo da sedenje kod kuće ostavite za hladnije dane, a da ove nedelje posetite neki od događaja koje vam predlažemo.

Spektakl: Jeff Mills i Simfonijski orkestar RTS-a

U četvrtak 24. novembra u prostoru Belexpo centar u muzičkom spektaklu Lovefest Experience zajedno nastupaju Jeff Mills, jedan od najpoznatijih predstavnika globalne elektronske scene i Simfonijski orkestar RTS-a pod upravom dirigenta Bojana Suđića. Organizator događaja je Lovefest – festival iz Vrnjačke Banje koji je izrastao u jedinstvenu kulturnu platformu za unapređenje muzičke industrije i promociju urbane kulture. Povezivanje Jeff Mills-a i Simfonijskog orkestra RTS-a nastaće savršena fuzija zvuka, surovi sudar klasičnog i modernog. Posle programa, za prisutne na after-partiju nastupaju domaći di-džejevi Dejan Milićević, Marko Milosavljević i Kristijan Molnar, a za ponoć je najavljeno veliko iznenađenje.

Koncert počinje u 20 časova, a ulaznice se mogu nabaviti preko poslovne mreže Eventima i Gigstix-a, kao i online, po cenama od 1.500 do 16.000 dinara.

ove nedelje u beogradu

Bijelo dugme TREĆI put u Areni

Ako ste propustili neko od prethodna dva koncerta, tu je i treći. Svi ljubitelji ex-YU roka i kultnih Dugmića će moći da uživaju u nešto okrinjenijem sastavu od potpunog, ali uz dobro poznate hitove koji decenijama traju. Utisci sa prva dva koncerta su nezaboravni, a treći je 26. novembra u Kombank Areni.

Cene ulaznica su 2.790 RSD (fan pit, novo 200 – I kat.), 2490 RSD (nivo 200 – II kat.), 1590 RSD (nivo 400 – I kat.), 1190 RSD (parter) i 990 RSD (nivo 400 – II kat.). Mesto u loži košta od 10.000 RSD.

55d1c955-75fc-4609-8a82-26ec0a0a0a64-dugme9-718x446
Sajam etno hrane i pića

sajam-etno-hrane

U hali 3 Beogradskog sajma od srede 23. do subote 26. novembra biće održan regionalni Sajam etno hrane i pića. Moto manifestacije je – Utemeljenje robne marke etno proizvoda, što najbolje opisuje njen sadržaj.

Posetioci će moći da degustiraju i posete štandove proizvođača mleka i proizvoda od mleka, proizvoda od mesa, ribe, proizvođače mineralne vode, sokova od voća i povrća, piva, vina i jakih alkoholna pića, kao i proizvođače hleba, peciva, testenina, kolača… Na sajmu su pčelari, prerađivači voća i povrća, proizvođači biljnih ulja… Biće izloženi i proizvodi organske poljoprivrede.Na sajmu će biti izložena oprema za proizvodnju i čuvanje etno hrane, ambalaža, biće predstavljen rad akreditovane laboratorije za testiranje kvaliteta hrane.

Očekuje se da ovogodišnji međunarodni Sajam etno hrane i pića dostigne i prevaziđe uspeh prošlogodišnjeg, kada je štandove oko 400 izlagača iz Srbije i 20 iz Indije, Grčke, Makedonije i Bosne i Hercegovine obišlo više od 6500 posetilaca.

Radno vreme Sajma je od 10 do 19 časova, u subotu 26. novembra od 10 do 17 časova, a  cena ulaznice je 250 dinara.

 

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *