Smeštaj u Beogradu za koncert “Gipsy Kings” i “2 Cellos”

Koncert grupe Gipsy Kings u Beogradu

Legendarna grupa Gipsy Kings, vraća se nakon 10 godina u Beograd gde će 31. marta nastupiti u Hali sportova “Ranko Žeravica”. Pravi kraljevi kombinacije flamenka i latino popa uvrstili su Beograd u svoju turneju. Dobitnici su i prestižne Gremi nagrade, za koju su bili nominovani još šest puta. Sa karijerom dugom 28 godina i preko 25 miliona prodatih albuma širom sveta i evergreen hitovima (“Volare”, “Bamboleo”, “Baila me”…) mogu se pohvaliti da su jedne od najvećih muzičkih zvezda današnjice. Njihove pesme prepoznaju i vole sve generacije, pa se očekuje da će takva biti i publika u Hali sportova. 

Na svim njihovim dosadašnjim nastupima u našoj zemlji ulaznice su bile rasprodate. Ako ne želite da propustite, karte za Koncert grupe Gipsy Kings u Beogradu možete kupiti klikom ovde.

Za sve one koji žele da na vreme obezbede smeštaj za koncert Gipsy Kingsa, preporučujemo apartman u blizini Hale sportova, ali i apartmane kod Kombank Arene i u naselju Blevil.

Koncert 2 Cellos u Beogradu

Luka Šulić i Stjepan Hauser, svetska muzička atrakcija poznata kao 2CELLOS, održace koncert za pamćenje u beogradskoj Kombank Areni sa početkom u 20.časova.

2 Cellos je inovativan talentovan dvojac koji je za kratko vreme osvojio publiku širom sveta. Izdali su već tri studijska albuma, čevrti je u pripremi, a njihov uspeh kontinuirano raste. Nastupali su sa mnogobrojnim svetskim muzičarima, ali najveću podršku su dobili od Eltona Džona sa kojim su dve godine bili na turneji. Iako dolaze iz nama susedne zemlje, beogradska publika nema čestu priliku da uživo uživa u njihovom performansu.  

Karte za koncert 2 Cellos u Beogradu možete kupiti ovde, a smeštaj kod Kombank Arene je naša specijalnost.

 

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *