Poletanje nove sezone Bitefa

Ako se zadesite u Beogradu ovog petka, iskoristite priliku da iskusite grad koji se uzbuđeno priprema za još jednu odiseju izlazaka tokom vikenda. Činjenica je da ovde i te kako imate šta da posetite, vidite i probate, a u zavisnosti od toga šta vam je zanimljivo, moći ćete da izaberete iz široke lepeze atraktivnih događaja.

Ljubiteljima neobične pozorišne scene Bitef teatar će zagolicati maštu premijerom plesne predstave “Ptice”, urađene prema motivima Aristofanove komedije, a koja je ujedno obeležava početak nove Bitef teatar sezone. Gledaoci će večeras, 09.10, u 20h imati prilike da prisustvuju savremenoj realiziaciji ove, prema nekim kritičarima, prve ikada napisane utopije.

Idejni tvorac ove predstave je nadaleko poznati Edvard Klug, a publika će uživati u plesnom performansu koji bliže dočarava potrebu za begom od stvarnosti u savremenom svetu. Zaslužni za prenošenje Klugove zamisli na pozorišnu scenu su članovi Bitef dens kompanije, na čelu sa Milošem Isailovićem, i oni obećavaju jedinstveni doživljaj i jak utisak o kome ćete razmišljati dugo nakon što napustite mrak pozorišta.

Ostavićemo vas da razmišljate o poletu i šta to za vas znači, samo ne zaboravite da gde god u Beogradu da sletite, imamo apartman za vas i vaša krila.

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *