NOV APARTMAN NA NOVOM BEOGRADU – ORION

Apartmani Novi Beograd…pre samo dvadeset godina ta sintagma bi zvučala apsurdno. Međutim, burna istorija Beograda je u tih 20 godina strpala i mnogo veća iznenađenja, tako da je pojava apartmana za izdavanje na Novom Beogradu zapravo jedno od prijatnijih. Novi Beograd je u protekle dve decenije prevalio dugačak put od sive hladne soc-realističke isključivo stambene zone do načičkanog modernog poslovnog, trgovačkog i administrativnog centra prestonice. Istini za volju pojedini delovi Novog Beograda još uvek ponosno nose nekadašnju ružnoću, zabašurenu pokojom svetlećom reklamom ili komercijalnim sadržajem, ali reći da se panorama Novog Beograda nije izmenila na bolje – bila apsolutna laž.  Među svetlim tačkama u poslednjoj deceniji svakako sijaju Belvil, Ušće, Delta Siti, Beogradska Arena i mnoge druge impresivne građevine među kojima su i neke od stambenih zgrada koje su nivo stanovanja na Novom Beogradu u pravom smislu reči prenele u 21. vek.

RENTASTAN je oduvek gajio malu, probranu selekciju apartmana koje ne možete naći ni u jednoj drugoj ponudi. Kada su u pitanju apartmani za iznajmljivanje Novi Beograd, nikad nam ih nije manjkalo a ako se neko pritom namerio da traži apartman na Novom Beogradu kod Arene, onda smo tek veoma dobro potkovani! Danas, u julu 2014, možemo da se pohvalimo i najnovijom prinovom koja ima mnogo toga da ponudi. Ukoliko Vam je hitno potreban apartman novi beograd kod arene, pozovite nas odmah. Ukoliko tek treba da se odlučite kakav Vam apartman treba, bacite pogled na narednih par redaka i vidite da li je onaj koji tražite upravo ORION.

U zgradi koja datira iz 2006, bukvalno preko puta Beogradske KOMBANK Arene i neposrednoj blizini grčko-kiparskog centra, smeštena je nekolicina naših novobeogradskih apartmana. Kako zbog tržnog centra, tako i zbog gracioznosti koje dele sa likovima iz helenske mitologije, svi ti apartmani na Novom Beogradu su poneli grčke denominacije. Najnoviji u tom kraju, simbolično nazvan ORION se harmonično uklapa u taj mikrokosmos kratkoročnog apartmanskog smeštaja. No, da ciga ne bi hvalio svog konja, daćemo Vam nekolicinu razloga zašto da razmislite o ORIONU kao varijanti smeštaja.

  • Apartman je potpuno nov

Mada ni sama zgrada nije napunila deceniju, ORION je pre mesec dana prošao kroz veliko spremanje. Kad kažemo veliko mislimo – potpuno je ogoljen i iznova opremljen. Tim povodom  u narednih par dana postavićemo i galeriju koja ilustruje rađanje apartmana.

Osam godina iskustva u ovoj turbulentnoj branši smeštaja koja je u globalnom usponu, doveli su do visokih estetskih, funkcionalnih i dizajnerskih kriterijuma koje nije uvek lako ispoštovati. Detalji, savremen pristup dizajnu i sveopšti sklad su sada na samom vrhu kontrolne liste karakteristika koje neki stan mora da ispuni da bi se našao u ponudi RENTASTAN-a. Više se ne govori o osposobljavanju apartmana za izdavanje, nego o stvaranju smeštajnih jedinica dostojnih civilizacije XXI veka.

Osim toga naše favorizovanje i fascinacija malim i skladnim apartmanima je u  ovom  apartmanu na Novom Beogradu iskazana na najzreliji način. Estetski on je kao ikebana -na mali prostor zaista smešta optimalan broj detalja.  Primeri su brojni:  tu su dva SMART televizora (jedan zakačen za šank a drugi na zid spavaće sobe), LED traka u ugradnom plakaru,  ukrasno veštačko bilje i zaista lepo i zdravo veštačko osvetjenje iz nekoliko izvora. Pažnja posvećena minijaturizaciji kojom se ne gubi na funkcionalnosti je dostojna divljenja – za majušnim šankom za doručak zaista bez smetnje mogu obedovati tri osobe; u garderoberu u predsoblju je smeštena veš-mašina koja je bar za pola manja od standardne a ipak pere 4 kilograma veša.

Sve u njemu je novo. Ganc novo. I u tim stvarima treba uživati.

  • Lokacija Kod Arene je jedna od najboljih na Novom Beogradu

Kraj oko Beogradske Arene (danas KOMBANK arene) je jedan od najpoželjnijih za stanovanje u Beogradu iz nekolicine veoma jednostavnih razloga :

  1. Sve stambene zgrade u njemu jedva da su deceniju stare.
  2. Parking je besplatan i ima ga u izobilju
  3. Mnoštvo tržnih centara i hipermarketa (sa sigurno najpovoljnijim cenama robe široke potrošnje) je na svega par minuta vožnje, a do nekih možete stići i peške
  4. Blizu je autoputa. Iako u visoko razvijenim zemljama se ovo umnogome smatra nepovoljnošću (postoje interesantni primeri svetskih metropola koje su auto-puteve iselile iz grada), u delu Novog Beograda oko Arene ovo je prednost. Zašto? Pa, zgrade su dovoljno izmeštene od buke, orijentisane nasuprot auto putu, dok je konkretna, helenska deonica izolovana i jednom alejom drveća. Povrh toga, ako vozite a posao Vas vodi ka južnim delovima grada, autoput Vam služi kao brza traka za dolazak na mesta do kojih bi Vam alternativnim rutama bilo potrebno i do sat vremena vožnje.
  • Privatnost i mogućnost kombinovanja

Zgrada helenske prominencije je jedna od najušuškanijih, najanonimnijih i najpovoljnijih za kombinovanje smeštaja većih grupa u našoj ponudi. Tih i povučen kraj bez previše stanara, dovoljno izolovan. U prilog izolovanosti ide i garažno mesto (uključeno u cenu) koje može biti na raspolaganju korisnicima. ATOS, ARENA, ETNA, GALA su u komšiluku

ORION je apartman za iznajmljivanje na Novom Beogradu koji nudi mnogo komfora na malom prostoru. Za sve informacije o njegovoj dostupnosti pogledajte matičnu stranu apartmana.

Be First to Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *